Kragerø Kunstskole med fersk LOGO!

Oppdatert av: stein ove sannes (09.sep.2015)

Kunstskolen er stolte av å presentere sin nye logo. Findmixing fikk oppdraget med logo til kunstskolen etter at kunstskolen førhørte seg med ulike tilbydere av logoutforming.

De ble valgt ut på grunn av sin kunstneriske profil. De er opprinnelig fra Grenland og bosatt i Oslo.
Kunstnerisk råd, bestående av prosjektleder Anna Stina Næss og to av styrets medlemmer, Grethe Gunneng og Øystein Selmer uttrykker følgende om logoen:

Logoen er helstøpt, enkel og kraftfull. Logoen er anvendelig, og kan forsterkes og forandres med ulike bakgrunner.Det er viktig at Findmixing har valgt å gi oss fleksibilitet med hensyn til logopresentasjon. Det medfører at varianter av logoen kan dukke opp i fremtiden.

Mixing er et ungt, kompetent designstudio bestående av Maria Tovslid og Jostein Sandersen. Fra sitt kontor på Tøyen i Oslo, jobber de med kunder på tvers av fylkes- og landegrenser. De har begge bachelorgrad i produkt- og grafisk design fra Central Saint Martins College of Art & Design i London.

Ved å utfordre forventninger har Mixing som mål å alltid skape kvalitetssikre, individuelt utformede løsninger, tilpasset både tid og budsjett. De uttaler selv om samarbeidet med kunstskolen:
Vi er veldig stolte av samarbeidet med Kragerø Kunstskole. Den nye visuelle identiteten ble utarbeidet med hensyn til skolens fremtidige elever, deres arbeider, det faglige innholdet, Kragerø som destinasjon, som et relevant alternativ til de eksisterende kunstskolene. Det har vært viktig å plassere skolen i samtiden, pluss å kommunisere selve navnet "Kragerø Kunstkole". Vi gleder oss stort til oppstart høsten 2012.