KRAGERØ KULTURSKOLE med allsidig tilbud

Oppdatert av: stein ove sannes (09.sep.2015)

Fra nyttår startes klassisk ballett i to forskjellige nivå/aldersgrupper og babysang for barn 0 – 1 år og 1 – 2 år.

Ballett vil foregå på onsdager i gymsalen ved svømmehallen. Babysang er på tirsdager 11.30 - 1.00 på biblioteket. Søknadsskjema finner du her.

Kulturskolen er et kommunalt tilbud til barn og unge i Kragerø om opplæring i  musikk- og kulturaktiviteter. Kulturskolen har for tiden undervisning i følgende aktiviteter:
Piano, keyboard, gitar, trommer, fiolin, cello, fløyte, klarinett, saksofon, trompet, trombone, baryton, sang, babysang, vokalgruppe, tegning og maling, barnedans, ballett, moderne og jazzdans, pluss tilpasset musikkopplæring. I tillegg har kulturskolen dirigenter og instruktører til fem korps og fem kor og musikktilbud til elevene på KVO på Kalstad og prosjektsamarbeid med skole og SFO.

Du kan søke plass hele året. På noen tilbud har vi venteliste, så det lønner seg å søke tidlig.

Flere opplysninger om Kulturskolen finner du på http://www.kragero.kommune.no/kulturskolen