Kragerø kommunes integreringspris 2017

Oppdatert av: stein ove sannes (14.aug.2017)

Nå er det igjen tid for å nominere frivillige lag og foreninger som har gjort enn innsats for god integrering i året som har gått. Alle kan nominere kandidater til prisen.

De organisasjoner som stiller på Fritidsmessa er ved sin deltagelse der, nominert til prisen. Prisen er på 10 000 kr og deles ut årlig.

I nomineringen må det redegjøres for hvem man ønsker å nominere og hvorfor foreningen/laget anses å være en verdig prismottaker. I henhold til vedtektene skal den vinnende kandidaten kunne vise til engasjement og aktive handlinger over tid, som har hatt til hensikt å rekruttere flyktninger som medlemmer og for å holde på de nye medlemmene. Det må være gjennomført sosiale aktiviteter hvor flyktningene deltar i fellesskapet, informasjon og møter med medlemmene og evt. foresatte er tilrettelagt slik at alle er inkludert. I foreninger der barn er medlemmer, så lykkes foreningen med å aktivere foresatte i dugnadsarbeid.

Frist for å nominere kandidater er 1. september, din nominasjon sendes: post@kragero.kommune.no og merkes «Integreringsprisen 2017»

Priskomiteen består av:

  • Leder for Hovedutvalg for læring og utvikling
  • Leder for Hovedutvalg for samfunn
  • Leder for Hovedutvalg for helse, omsorg og sosiale tjenester

De tre medlemmene har en stemme hver.

Spørsmål vedrørende integreringsprisen kan rettes per epost til Rebecka Båld, Virksomhetsleder kompetanse og integrering: rebecka.bald@kragero.kommune.no