Kragerø Havnefestival for 2. gang!

Sett av langhelgen 11. - 14. august og opplev et allsidig program som er familievennlig og tilpasset alle aldersgrupper! Les mer om festivalen og programmet under.

Målsettingen med festivalen er videreføringen av noe av den stemningen som har preget havna opp gjennom historien. Det tilbys bryggesafari rundt Blindtarmen med barne, barkebåtkonkurranse, VM- i rekepelling, vrikkekonkurranse med "pråmmær" i Blindtarmen og spektakulær seilas i bysundet. Og selvfølgelig tilbys det også noe til innvortes bruk. Inne i festivalteltet serveres fiskesuppe, øl og mineralvann. Det legges vekt på en rekke maritime aktiviteter og opplevelser. Se det fullstendige programmet under (PDF_filen).

Arrangementet er en del av EU-prosjektet IKON (Interregionalt Kulturopplevelsesnettverk) Norge, Danmark og Sverige. Et av prosjektmålene er å bidra til sesongforlengelse, blant annet gjennom ulike kulturopplevelser.