Kragerø Biograf har norgespremiere på ”Knerten gifter seg” fredag 24. september

Oppdatert av: stein ove sannes (09.sep.2010)

Dette blir høstens store høydepunkt for familiene i Kragerø og omegn. Ikke bare blir det en stor filmopplevelse, men man kan også delta i to morsomme konkurranser.

I den ene konkurransen utfordres barnehager til å lage figurer av Knerten og Karoline, mens den andre virkelig er noe for både voksne og barn.  Send inn bilde av ”Pinnen i ditt liv”.  Alt om filmen og konkurransene finnes på www.knertenfilmen.no

KNERTEN har vunnet tre Amandaer, og om to uker kommer oppfølgeren til barksuksessen fra i fjor. KNERTEN skal gifte seg! Og den heldige utvalgte er bjørkekvisten Karoline. Bryllupet skal stå 24.september på kinoer over hele landet!

Knerten er også på Facebook , og her er noe spennende du kan gjøre:

Du kan være med på to forskjellige nasjonale konkurranser. Alle barnehager utfordres til å lage en felles Knerten/Karoline figur – Ta bilde av denne, og send inn bidraget på knertenfilmen.no. Dette legges også ut på Facebook siden til KNERTEN. Her vil folk kunne stemme frem den barnehagen som de ønsker skal vinne. Premien er en ”Knerten Gifter Seg”-visning for barnehagen på den lokale kinoen.

Den andre konkurransen kan alle delta i, og her vil de morsomste bidragene bli en del av musikkvideoen til den nye KNERTEN-sangen ”PINNEN I MITT LIV”. Her oppfordres publikum til å ta bilde eller video av ”PINNEN I DITT LIV”. Det kan være mamma/pappa/kjæreste/bestemor/sønn/datter eller en fantasifigur. Dette vil også legges ut på Facebook-siden til KNERTEN, og de 10 videoene/bildene med flest stemmer (gjelder å oppfordre alle man kjenner) vinner. I tillegg til å bli vist i musikkvideoen, kan man vinne en KNERTEN-figur + få musikkvideoen på disk + CDen.

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image