Konkurranse om årets digitale fortelling fra Telemarkskysten

Oppdatert av: stein ove sannes (09.sep.2015)

Langesundsfjordens Kystlag vil kåre årets digitale fortelling (korte filmer) fra Telemarkskysten og i den anledning arrangerer de en konkurranse hvor også fortellinger fra Kragerø og Kragerøkysten er med.

Vinneren får et valgfritt helgeopphold på Langøytangen Fyr og andrepremien er en pengepremie på kr. 1500,-. Prisutdelingen skjer i forbindelse med kystkulturuka i Langesund lørdag 10. september. Påmeldingsfrist for å levere nye fortellinger til konkurransen er 24. august.

Det ligger allerede et 50-talls fortellinger fra Telemarkskysten som kan spilles av på nettsiden www.digitaltfortalt.no under Telemark fylke og www.porsgrunn.kommune.no/kystled . Mange av fortellingene er fra Kragerøkysten. Alle fortellinger som handler om natur, kultur, historie og samfunnsforhold på Telemarkskysten er med i konkurransen.

Du kan stemme på din favoritt-fortelling ved å sende epost til kystlaget@hotmail.com

innen 24.august. En jury har allerede vurdert noen kandidater men du kan fortsatt være med å stemme fram fortellinger til en finale. Fortellinger som kommer til finalen vil bli vist på kystlagets arrangementer under kystkulturuka første uka i september.