KONKURRANSE FOR BARN OG UNGE (OPPTIL 15 ÅR).

Oppdatert av: stein ove sannes (09.sep.2015)

6. og 7. august får Kragerø besøk av Kon-Tiki flåten, og 24. august er det premiere på Kon-Tikifilmen på Kragerø Biograf. I den anledning innbyr Kragerø kommune og lokalavisen KV, til tegnekonkurranse og modellbyggingskonkurranse..

Tegnekonkurransen: Bruk A4- ark, så er det opp til deg. Blir det et dramatisk bilde med Kon- Tiki i høye bølger, i møte med hai, eller kanskje noe helt annet?

Modellbyggingskonkurransen: Her legges det vekt på oppfinnsomme og originale løsninger. Det er mulig å bruke mange typer materialer, og du kan lage flåten så den likner på Kon-Tiki, eller kanskje du har dine helt egne ideer om hvordan en flåte kan og bør se ut. Det eneste kriteriet er at den ikke skal være større enn et A4- ark i grunnflate.

Bidragene stilles ut i Meierigalleriet på Kragerø bibliotek. Hit kan du gå hvis du trenger inspirasjon til tegning eller bygging av flåten. De har både litteratur og film om emnet.

Filmen har premiere på Kragerø Biograf 24. august, og på nettsidene deres ligger det en trailer til filmen, den kan kanskje også inspirere.

Bidragene leveres enten på Kragerø bibliotek eller til KV sin ekspedisjon i Kirkegata 7.

Tegningene kan også sendes til Kragerø Blad Vestmar, Pb. 55, 3791 Kragerø.

Frist for innlevering: Torsdag 2. august.

Vinnerne bekjentgjøres i KV, lørdag 4. august.

Premie: Et gavekort på Kragerø Biograf (verdi: 500,-) til vinneren av hver klasse.

I tillegg får vinnerne være med på en times seilas med Kon-Tiki, før de kjøres tilbake til Kragerø i lettbåt.