Kittelsenvandringer med Karl Holte Aarø

Tirsdag 1. juni kl. 17.00 er det premiere på vandreforestillingen "Livet i de små forhold" av og med vårt store talent, Karl Holte Aarø, om en av byens store sønner, Theodor Kittelsen. Billetter kjøpes på dagtid (11 - 17.00, unntatt mandag) i Kittelsenhuset.

kittelsen_karl_aaroe.jpgKarl Holte Aarø har gjort og gjør en kjempejobb både med research til rollen, manus, skuespill og regi! Kragerø har fått en "ny" Kittelsen som vil vise seg i gatene hver tirsdag i juli - med første forestilling førstkommende tirsdag 1. juli. Varaordfører Henriette Fluer Vikre vil representere kommunen på den første turen.

Vandreforestillingen blir et spennende tilbakeblikk på mennesket og kunstneren Theodor Kittelsen.  Han er kunstneren som har skapt nasjonale ikoner som fortsatt brukes og huskes. Hver eneste tirsdag i juli vil vi følge Karl Holte Aarø i hans tolkning av denne så betydningsfulle kunstneren i Norge. Spilledagene blir 1., 8., 15., 22. og 29. juli. De to siste forestillingene blir "nattforestillinger" med start kl. 22.00. Spennende og litt småskummelt for barn. Starten er ved Kittelsenhuset  ved Trekanten for alle forestillingene. Som nevnt kan billetter kjøpes i forkant under åpningstidene av Kittelsenutstillingen i Kittelsenhuset.

Ved å klikke på denne lenken kan du se en Prezipresentasjon om Theodor Kittelsens og en del eksempler på bildene hans - fra de "skumle", de trolske og til de sprelske tegningene hans. Klikk på pilene nederst for å komme videre i presentasjonen.