Julefilmer for alle og enhver på Kragerø Biograf.

Oppdatert av: stein ove sannes (20.des.2010)

Kragerø Biograf har hele tre norges- og verdenspremierer på programmet i jula, og det er ikke hva som helst som tilbys Kragerøfolk denne gangen.

Kinoen har allerede startet visningen av "Elias og jakten på havets gull" en ny norsk familiefilm som ser ut til å bli like populær som sin forgjenger. Den amerikanske komedien "Verre enn verst - Little Fockers" med bl.a  Robert De Niro og Ben Stills i hovedrollene har premiere 22. desember og "Megahjerne" - nok en animert film fra Dream Works Animation om den geniale superskurken Megahjerne som gir oss et nytt syn på den urgamle kampen mellom det gode og det onde. Sistnevnt har premiere 2. juledag.

Elias og jakten på havet gull!
I den nye kinofilmen om vår kjente og kjære redningsskøyte Elias, har både han og fiskebåtene i hele Lunvik lenge gledet seg lenge til det årlige vinterfisket. Men et nytt, moderne fiskevær med store trålere tar fisken fra dem og truer Lunvik med nedleggelse.Men Elias får høre om en sagnomsust skatt som kanskje kan redde hele Lunvik. Han begir seg ut på skattejakt, men møter motstand i nærmest hver bølge. Vil han finne skatten? Eller vil Lunvik ende som en spøkelseshavn?

Verre enn verst -  Little Fockers
Ti år har gått siden forrige gang vi møtte Greg Focker. Han har fått to barn med konen Pam, og det mildt sagt anstrengte forholdet til svigerfaren Jack ser omsider ut til å ha bedret seg. Men idyllen settes på nye prøver når hele familieklanen, inkludert Pams kjærlighetssyke eks, Kevin (Owen Wilson), samles under samme tak til barnas bursdagsfest. Situasjonen blir ikke bedre av at Jack havner i pengetrøbbel og må ta en bijobb for et legemiddelfirma. Jacks mistillit til den mannlige sykepleieren vekkes til live igjen for fullt, og Greg må lide seg igjennom nye runder med spionasje, intriger og misforståelser. Kampen om å bli slektens overhode - selveste The Godfocker - er i full gang, og dessverre for Greg er det bare rom for én seierherre.

Megahjerne
Fra DreamWorks Animation, selskapet som gav oss Shrek, Madagaskar, Kung Fu Panda og How to Train Your Dragon, kommer nå fortellingen om den geniale superskurken Megahjerne som gir oss et nytt syn på den urgamle kampen mellom det gode og det onde. Møt skurken som er så dårlig til å være slem at han kanskje er super til å være snill.
Megahjernen (Will Ferrell) er den mest brilliante superskuren verden noen sinne har sett.og den minst suksessrike. I løpet av årene har han forsøkt å erobre Metro City på alle tenkelige måter - hver eneste gang går det fryktelig galt takke være superhelten Metro Man (Brad Pitt). Men så skjer det noe uventet med en av hans onde planer og Megahjernen klarer faktisk å overvinne Metro Man. Plutselig er skjebnen til Metro City truet av en ny skurk som skaper kaos og får alle til å tenke: Kan verdens største hjerne faktisk redde oss alle?