Jomfrulandsutstillingen 2013

Oppdatert av: stein ove sannes (09.sep.2015)

I alt 27 kunstnere, alle fra eller med tilknytning til Kragerø, stiller ut på årets Jomfrulandsutstilling. Den 16 i rekken. Jomfrulandsutstillingen er en utstillingsarena som skal presentere det mangfoldet Kragerø har innenfor kunstområdet.

Absolutt alle har hatt anledning til å søke juryering i år og det har mange faktisk benyttet seg av. Utstillingen er bredt sammensatt av malerier, foto, skulpturer i ulike formater, glass, tekstil og brukskunst. Også digital kunstpresentasjon og Performance  er representert. Det er enhet for kultur som arrangerer utstillingen og man vektlegger å tilby en utstillingsarena for både unge og mer drevne kunstnere. Utstillingen, som er en salgsutstilling, finner sted i Fyrmesterboligen på Jomfruland og åpner lørdag 22. juni og varer til søndag 11. august.

De kunstnerne som er representert på årets Jomfrulandsutstilling er: Lise S. Bottolfs, Anette Ellegaard, Karoline Kaaber, Linge S. Solum, Øystein Selmer, Anne-Mari V. Syre, Daniel Theodor Jangmar Paulsen, Gro Buen, Hans Olav Lindrum, Helge Ørvik, Henriette Nilsen, Jan Tore Karlsen, Johs. Kolltveit, Jordy Smits, Katrine Lyhus, Luca Mereu, Marte Dalen Enggrav, Martine Linge, May-Line Aga Åsheim, Oda Skavlid, Odd Skullerud, Rina Eide Løvaasen, Thorbjørn Johannessen Isnes, Tone Kristin Bjordam, Trine Lindheim, Iben Sandemose og May Jacobsen Hvistendahl.

Selvsagt er også Fyrmesterhagen åpen for alle og det er muligheter for forfriskninger og nystekte vafler og bakverk i den lille kafeen i hagen.

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image