Jenter på hjul fra Jomfruland

Oppdatert av: stein ove sannes (09.sep.2015)

På TV2 i kveld ser vi at jentene på egenhånd utforsker Jomfruland i ruskevær, prøver sykkelskyting med skiskytter Kari Henneseid Eie og Charlotte lar seg imponere over tilbudet på økologisk og lokal mat.

- Jeg falt helt pladask for bonden på Holte gård i Drangedal. Utrolig herlig å møte så kvalitetsbevisste matprodusenter, sier Charlotte.
- Jeg fikk en stolt følelse da jeg viste Charlotte rundt i Grenland - og jeg er sikker på at seerne kommer til å bli overrasket over hvor mye Grenland har å by på av kultur, matopplevelser, morsomme aktiviteter og fin natur. Grenland gir deg alt du måtte ønske fra både by og land - på et forholdsvis lite område, så det er ideelt for en sykkelferie, mener Hedda.

Besøker barndomshjemmet
- Ellers tar jeg Charlotte med på besøk i barndomshjemmet mitt hos mamma og pappa, innom skiskytteranlegget i Drangedal og Holte gård som produserer gourmetkylling, and og gås - og som har ansatt en fantastisk gourmetkokk.
- Så drar vi til Kragerø - og Norges vakreste øy (etter min mening) Jomfruland - i full storm! Vi lærer å plukke mais i Bamble, spiser enda mer på matfestivalen "Mersmak" i Skien og går på en fantastisk sightseeing, forteller Hedda.

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image