Jelle vant skateboardrampe til Kragerø barne- og ungdomsskole!

Oppdatert av: Mette Ofstad (14.jul.2010)

- Jeg meldte meg på konkurransen på nettet, og er veldig fornøyd med at vi vant denne rampen til skolen, sier Jelle Boone, elev i 9. klasse ved KBU. Verdien av rampen er 15.000 kr. Utstyret, som sponses av DNBnor og P4 i forbindelse med en sommerturné, sto høyt på ønskelista til ungguttene i skategruppa. - Plasseringen skal vi nok få til, sier rektor Øystein Dahlskås.

Guttene har tidligere uttalt at de føler seg som jaget vilt når de skater. De forteller at de blir vist bort fra den ene plassen etter den andre. - Men vi liker å bruke kroppen i stedet for bare å sitte foran PC'en, sier Jelle som forøvrig stilte  med brukket arm ved utdelingen sist mandag. Den brakk han da han prøvde seg på en såkalt "Noseblunt Slide" uten å beskytte håndleddene. Nå har han lært at det er lurt å bruke  Jelle Boone, rektor Øystein Dahlskås og representant for DNBnor i Porsgrunn.håndleddbeskyttere. Det er en gjeng på 15 - 20 ungdommer som er ivrige skatere i Jelles omgangskrets. De gleder seg til rampen kommer på plass.

Det var tett med søkere til konkurransen. Flere skoler rundt kysten hadde en rekke søkere som har vunnet ramper, men i Kragerø var Jelle en av to søkere der hans skole, KBU,  trakk det lengste strået. I reglene heter det at den heldige vinneren vil få skateboardrampen levert til sin skole og at den skal monteres av en voksen og ansvarlig person. Ideen med konkurransen er å støtte ungdomsmijøene i Norge, og at søkerne er med på å bidra til et slikt miljø. Enkeltpersoner kan ikke vinne. Meningen er at rampen skal være en gave som skal komme flere til gode.

Se eksempel på en Noseblunt Slide her: http://www.youtube.com/watch?v=HdcyvE-5VmU

På bildet under ser vi Jelle i farta før armbruddet. Bildet er tatt av Elin Frisch Selås i KV.

Jelle i farta før armbruddet. Bildet er tatt av Elin Frisch Selås i KV.

  

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image