Invitasjon til næringslivsaktører og næringslivspolitikere i Kragerø

Oppdatert av: stein ove sannes (09.sep.2015)

I samarbeid med ESSET AS og Kragerø Håndverk- og Industriforening inviterer kommunen til spennende næringslivsseminar.

Seminaret holdes på Strand næringspark onsdag 5/9-2012 klokken 1800.

Seminaret gjennomføres umiddelbart før næringsparken blir offisielt åpnet fredag den 7/9-2012. Det skjer spennende og viktige ting på næringslivsområdet i den nye næringsparken. Morten Bakken vil presentere sitt nye produkt, som er en verdensnyhet.

Program:

• Omvisning på Strand Næringspark ved Morten Bakken
  • Presentasjon av nytt spennende produkt utviklet av Esset AS
  • Foredrag av vinneren av « Skaperen» Ånund Olsen.  I foredraget fokuseres det på gründertenkning, forutsetninger for næringslivssatsing og betydningen av samarbeid.

Det blir rikelig tid til dialog mellom deltagerne  og gode muligheter til å stifte nye nyttige næringslivsbekjentskaper.

Vi håper dette kan være av interesse. Av hensyn til bevertningen er vi avhengige av bindende påmelding. Meld deg på innen 1. september ved å sende e-post til: Servicesenteret@kragero.kommune.no . Alternativt per telefon 35 98 63 00