Inger Lysa ny rådmann i Kragerø

Kommunestyret valgte enstemmig Porsgrunns kommunalsjef Inger Lysa til ny rådmann i Kragerø torsdag kveld. Hun var selv tilstede da valget ble gjort.

Inger Lysa2.JPGEtterat vedtaket var fattet overrakte ordføreren en vakker blomsterbukett til den nytilsatte rådmannen. Hun ba selv om ordet og takket for tilliten. Hun fortalte i følge TA at hun flere ganger etter avisoppslagene om innstillingen hadde blitt spurt om hun hadde noen tilknytning til Kragerø. Nå har hun  gravet fram noen gamle slektninger bakover i historien, og de var faktisk fra Kragerø, nemlig en oldefar fra Skåtøy og en oldemor fra Levangsheia. Dette vakte  begeistring.

Når det gjelder tidspunkt for tilsetting er dette foreløpig ikke helt klart. På bildet ser vi ordfører Kåre Preben Hegland, Inger Lysa med blomsterbuketten og bak til høyre en smilende fungerende  rådmann Bjørn Hagen.(foto: Espen Solberg Nilsen, TA)