Inger Lysa innstilt som ny rådmann i Kragerø

Dette var resultatet i ansettelseskomiteens møte tirsdag kveld. Saken vil komme opp til endelig avgjørelse i kommunestyret torsdag i neste uke. Ansettelseskomiteens innstilling ble støttet enstemmig av alle de politiske partiene i tirsdagens møte.

Inger Lysa.jpgInger Lysa er i dag kommunalsjef i Porsgrunn kommune. Denne jobben har hun hatt i 12 år. De siste tre årene har hun også vært stedfortreder for rådmannen i Porsgrunn. Ansvarsområdet for jobben som kommunalsjef  innbefatter blant annet skoler, barnehager, leirskole, voksenopplæringssenteret og spesialpedagogisk ressursteam. Før stillingen som kommunalsjef var hun barnehagesjef i Porsgrunn kommune. Hun har faglig bakgrunn som førskolelærer og har tatt både etter- og videreutdanning i ledelse.

Inger Lysa var ikke på søkerlista til rådmannstillingen i Kragerø før fristen gikk ut, men det innleide konsulentfirmaet har også jobbet med kandidater utenfor lista. Inger Lysa var en av dem.