Hestefilm med lokal produsent klar for premiere på Kragerø Biograf

Oppdatert av: stein ove sannes (24.aug.2011)

Fredag 26. august er den en spennende norgespremiere på filmen "Til siste hinder".Kragerømannen Odd G. Iversen er filmens produsent.

 Filmen ble vist på Cinemagi (Barnefilmfesten i Haugesund) første gang mandag. En hyggelig ungdomsfilm med spening, hester, vennskap og flott natur.

Til siste hinder
Fakta
Regi: Anders Øvergaard
Genre: Familiefilm
Skuespillere: Julie Nordhuus, Elise Strømberg, Marthe Vonheim, Hanne Øberg, Nina Pernille Marlow, Marianne Meløy
Nasjonalitet: Norge
Språk: Norsk
Produsent: Kathrine Haugen og Odd G. Iversen
Lengde: 1 t. 24 min.

Ida blogger om fashion, tilhører den kuleste gjengen på skolen og lever for å shoppe med bestevenninnen Karoline. Hun har det topp helt til moren en dag forteller henne at de skal flytte. Og det er ikke til New York eller London, det er til et nedlagt småbruk i ei knøttlita bygd i Nord-Norge. Ida hater foreldrene for å tvinge henne bort fra vennene sine, og etter én uke på bygda har ting gått fra vondt til verre. Nå hater hun ikke bare foreldrene, hun hater livet sitt. Bedre blir det ikke når moren tvinger henne til å møte noen av de innfødte. En gjeng tapere som aldri har hørt om sminke og som bruker all tiden sin på hester. For Ida er det er nå bare én ting å gjøre, og det er å stikke tilbake til byen. Men et dramatisk møte med hesten Kehilan forandrer på alt.

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image