Harry Potter og Dødstalismanene - Del 1

Oppdatert av: stein ove sannes (08.nov.2010)

Verdenspremiere på Kragerø Biograf 19. november. Billettsalget er i gang!!! Det er en filmbegivenhet mange venter på.

Historien skal fortelles i to filmer. Del 1 begynner med at Harry, Ronny og Hermine legger ut på et farlig oppdrag for å finne og ødelegge hemmeligheten bak Voldemorts udødelighet og tilintetgjørelse - malacruxene. Uten veiledning fra lærerne eller beskyttelse fra rektor Humlesnurr må de tre vennene stole på hverandre mer enn noen gang. Men det er mørke krefter iblant dem som truer med å rive samholdet i filler.

Dødstaliman

Samtidig har trollmannsverdenen blitt et farlig sted for alle fiender av Mørkets fyrste. Den lenge fryktede krigen er i gang, og Voldemorts dødsetere tar kontroll over Magidepartementet og selv Galtvort; de terroriserer og arresterer enhver som måtte yte motstand. Men selveste trofeet de fortsatt leter etter er det som er mest verdifullt for Voldemort: Harry Potter. Den utvalgte er blitt den jagede nå som dødseterne leter etter Harry med ordre om å ta ham med til Voldemort - i live.
Harrys eneste håp er å finne malacruxene før Voldemort finner ham. Men når han leter etter spor, kommer han over en gammel, halvglemt historie - legenden om dødstalismanene. Hvis legenden viser seg å være sann, kan den gi Voldemort all den makt han ønsker seg.