Gode tilbud om aktiviteter for barn og unge i høstferien

Kulturkontoret er som vanlig ute med fine tilbud til grunnskoleelevene i høstferieuka. Her er litt for enhver smak - fra fotokurs til fisketur med ferga "Gamle Kragerø".

Det er nok mange foreldre som er fornøyd med tilbudet som kulturkontoret legger til rette for i høstferieuka. Kommunen har etterhvert opparbeidet både en tradisjon og ekspertise på aktiviteter for en hver smak og for alle barnealdre.

Tre aktiviteter går hver eneste dag i ferieuka, og det er svømming (unntatt mandag), spill dine favorittspill på Kragerø bibliotek og lan for de datainteresserte på Hellehuset. I tillegg tilbys fisketur med "Gamle Kragerø", formiddagsfilm på Kragerø Biograf tirsdag og torsdag. Det som spilles er Hotell Transylvania i 3D. Her dreier det seg om Draculas overdådige hotell der monstre og deres familier virkelig kan leve livet, fri til å være de monstrene de er uten mennesker til å bry dem. Filmen har 7-årsgrense.

Andre tilbud er eget tegneseriekurs med Tore Strand Olsen, fotokurs over to ganger med Per Stian Johnsen, dekorer din egen keramikkopp med Rita Sørby, aktivitetsdag på Berg med leker fra gamle dager og til og med egen skatetur. Mye er gratis og andre tilbud koster noe. Flere tilbud har adgangsbegrensning, så her gjelder først til mølla prinsippet. Ta en kikk på programoversikten og finn ut hvor du skal melde deg på.  Du finner lenke til aktivitetsoversikten under.