Fortsatt god høstferie!

Oppdatert av: Mette Ofstad (09.sep.2015)

Kragerø kommune har gjennom flere år arrangert aktiviteter for barn og unge i høst- og vinterferien. Også i år har tilbudslisten vært fyldig. Lan'et på Helle falt dessverre ut. Det skuffet mange. Men de andre tilbudene har hatt full klaff. Også skolene har markert høstferien. Se bildeeksempler fra Levangsheia skole.

rev1.jpg

 

 

 

 

 

 

 Nå går høstferieuka inn i sluttspurten.Ballet åpnet med populær fisketur med gamleferga "Kragerø".  På tirsdag møtte det fram omkring 140 barn som benyttet tilbudet fra Kragerø Biograf og omtrent like mange på torsdag. Så film er tydeligvis et tilbud ungene setter pris på! Paintball-arrangørene i Hauglandsgrenda måtte plukke fram ekstrautstyr for å dekke interessen, og Erik Skaarups Playmobilland har vært flittig besøkt. Ungene har spilt badminton. Folkehjelpa har tilbudt førstehjelpskurs, og leker fra gamle dager ble arrangert ute på Berg - Kragerø museum. Biblioteket har tatt i mot barn og unge med åpne bokyller og  tilbud om spennende dataspill. Her har det vært liv og røre.

god_jakt.jpg

 

 

 

 

 

- Det har vært bra besøk overalt. Det som er så fint er at dette er en god blanding med tilbud fra næringsliv, frivillige organisasjoner og det offentlige. Det er veldig positivt, sier Siri Fossen fra Enhet for kultur. Det er langt i fra alle kommuner som har slike tilbud, så vi heier på Kragerø som legger seg i selen for å få dette til.

Honnør også til Levangsheia skole som har laget slike kreative elger og rever! Ganske så passende nå i høstferien. Se bildene.

elg_som_gruer_seg_-_kopi.jpg

 

 

 

 

 

 

Levangsheia skole ønsker kragerøfolket god ferie og god elg-jakt med fine kunstuttrykk!

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image