Full fart med NRK Super på KBU

Oppdatert av: Mette Ofstad (28.okt.2012)

Nærmere 100 elever fra 4. - 7. trinn brukte Kragerø barne- og ungdomsskoles nye og flotte amfi på en noe utradisjonell måte siste uke. Da deltok de på prosjektet BlimE på NRK Super. Se filmen under.

Rektor May Britt Vatn Bergstad "hoppet på" en epostforespørsel fra NRK Super og spurte om lærerne var interessert? Det var lærerne på mellomtrinnet. Kroppsøvingslærer Gro Salvesen har vært sterkt inne i bildet. Nå har ungene øvet i gymtimene, og siden det nye amfiet også har storskjerm har de hatt anledning til å øve via skjermen.

- Jeg kan bare si at NRK Super har vært utrolig flinke til å få det til, men det har sannelig også elevene og lærerne, sier rektor som har storkoset seg med det fine videoklippet.

For å se elevene i full aktivitet i NRK Supers regi, kan du prøve denne lenken her.

Skolens egen film kan du se på YouTube på denne adressen: http://youtu.be/gGUIMdIh1PI

Det var den 4. september 2010 at NRK Super startet sin holdningskampanje ”BlimE!” i forbindelse med MGPjr sin direktesending fra Oslo Spektrum. Slagordet til kampanjen er ”Si hei, vær en venn”.

Prosjektet er et fellesløft for hele NRK Super og formålet er å inspirere alle barn i Norge til å se hverandre og bry seg om hverandre. Alle barn trenger å bli sett og verdsatt for den man er. Når barn opplever å bli bekreftet av andre barn, gir det trygghet og økt selvfølelse.

For å hjelpe til å frembringe dette budskapet, utnevner NRK Super årlig BlimE-ambassadører. I år er det bare barn som er ambassadører, mens tidligere har NRK Super hatt en blanding av barn og voksne.

 

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image