«Frykten for alderdommen: om å eldes og leve som gammel» ved Runar Bakken

Oppdatert av: stein ove sannes (25.apr.2016)

Runar Bakken kommer til Kragerø bibliotek for å holde et foredrag om å eldes og leve som gammel. Foredraget starter kl.19.00, tirsdag 26.04.16.

Han har tidligere gjestet Rjukan bibliotek og tilbakemeldingene derfra tyder på at vi kan glede oss: «Bakken ga et forrykende foredrag med både latter, debatt og engasjement».

Runar Bakken er dosent ved Fakultetet for helse og sosialvitenskap ved Høgskolen i Sørøst-Norge, og arrangementet avholdes i samarbeid med høgskolen.

Bakken forteller: «Fra skrivebordet mitt kan jeg se ut gjennom et vindu og ned på en gatestump, en parkeringsplass og i åpningen mellom to bygårder lenger bak, kan jeg skimte togene komme og gå. Hver dag har jeg fra min plass ved skrivebordet falt i tanker over en gammel kvinne med rullator som kommer til syne på gatestumpen. På ulike tidspunkter beveger hun seg fra og til ulike gjøremål i byen. Det går sakte, men i all slags vær og sent og tidlig har jeg sett hvordan hun kjemper seg fremover: Nå ser jeg henne ikke lenger».

 

Møtet med Bakken bygger på deler av hans forskning innen omsorgs- og velferdstjenester. Velkommen til en interessant aften på Kragerø bibliotek!

 

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image