FRA ALF TIL ALF – Alf Cranner samtaler med Klaus Hagerup

Oppdatert av: stein ove sannes (07.nov.2016)

Alf Cranner og Klaus Hagerup kommer til biblioteket med sitt bokbad. Vi ønsker velkommen og håper mange vil finne veien til biblioteket denne festkvelden onsdag 9. november 2016 kl 19:00

Alf Cranners vennskap og samarbeid med Alf Prøysen er blitt til bok. Møtet med Prøysen kom til å få avgjørende og varig betydning for Cranners utvikling som artist. Fra de traff hverandre i 1964 og frem til Prøysens død i 1970, oppfattet han Prøysen som “en åndelig far, bror, rådgiver og venn”. Prøysen på sin side møtte endelig en sanger som bedre enn noen annen mannlig artist kunne fremføre hans viser slik de var tenkt. Alf Cranner tar med seg sin gode venn Klaus Hagerup til Kragerø bibliotek denne novemberkvelden. De to vil samtale om Alf og Alf som ble så gode venner at livene deres ble vevd i hverandre.

Alf Cranner har nettopp fylt 80 år og det har allerede vært flere feiringer av jubilanten, både i Kragerø og i Oslo. I tillegg har det vært mange oppslag i aviser, på radio og i tv. Vi er glade og takknemlige for at også vi får være en del av feiringen når Alf Cranner og Klaus Hagerup kommer til biblioteket med sitt bokbad. Samtalen mellom disse to er beregnet for et voksent publikum.

Når samtalen er over og mens vi rigger om scenen for to av våre lokale trubadurer, Reidar Skoglund og Steen-Vidar Larsen, vil det blir mulighet for å få kjøpt boken. Alf Cranner signerer for de som måtte ønske en signert utgave.

Kvelden avrundes med en times konsert, hvor vi vil få smakebiter fra det rike visetilfanget Alf og Alf og Klaus har gitt oss alle sammen. Vi ønsker velkommen og håper mange vil finne veien til biblioteket denne festkvelden.

Kragerø bibliotek kl 19:00 onsdag 9. november 2016

Gratis adgang og enkel bevertning.

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image