Foreldrerådsmøte

Oppdatert av: stein ove sannes (22.aug.2017)

Det var stort frammøte i Sannidal samfunnshus da skolen tirsdag 12. september arrangerte foreldrerådsmøte for foreldrene og foresatte.

Over 100 frammøtte fikk høre Øystein Skottmyr fra politiet orientere om rus og kriminalitetssituasjonen blant unge i kommunen og Helle og Sannidal spesielt. Han var  klar i at det er foreldrene som har ansvaret for ungdommene sine, og at de må følge ungdommene tett opp og ha klare grenser hjemme. Han betonte også viktigheten av at foreldrene har god kontakt med hverandre. Han svarte utfyllende på spørsmål fra engasjerte foreldre.

 

Rektor Inger Lise Berge ledet møtet og orienterte om en fin skolestart i høst. Skolens samarbeidspartnere presenterte seg og sitt arbeid/samarbeid ved skolen. Helsesøster, Liv Hegna, har kontortid hver torsdag på skolen. Fra barneverntjenesten orienterte leder Rune Torp Olsen og viste fram den prisbelønnede permen "Jeg ser deg" som nå er innført som redskap ved skolen. Fra PPT orienterte Grethe Ljønes og Gerd L. Hansen om et tett og omfattende samarbeid. LOS for ungdommer i Kragerø, Beate F. Lunden, informerte om LOS prosjektet som Kragerø kommune deltar i og hennes arbeid med ungdommer som trenger en los.

 

Etter foreldrerådsmøtet fordelte foreldrene seg på klasseforledremøter for de ulike klassene.

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image