Foredrag på biblioteket igjen

Oppdatert av: Mette Ofstad (09.sep.2015)

«Det tar tid å lære det som sies mellom setningene» heter foredraget som stipendiat Irmelin Kjelaas skal holde på biblioteket torsdag 6. mars kl. 18.30. Det dreier seg blant annet om hvordan det er å være "ny" på norsk"? Foredraget er det første blant mulige flere og er en del av et prøveprosjekt.

irmelin_kjelaas_plakat_stor.jpgIrmelin Kjelaas kaller som nevnt foredraget sitt «Det tar tid å lære det som sies mellom setningene», og hun vil snakke om ting som: hvordan er det å være ny på norsk? Hva er utfordrende, og hvorfor er det det? Hvorfor opplever mange å bli misoppfatta og misforstått selv etter å ha oppnådd god norskkompetanse? Hvorfor tar det så lang tid å lære det som sies mellom setningene?

Stipendiat Irmelin Kjelaas har hovedfag i nordisk språk/interkulturell kommunikasjon. Hun har tidligere arbeidet som høgskolelektor i norsk og som norsklærer ved voksenopplæringen i Kongsberg, men er i dag stipendiat ved Høgskolen i Telemark.

Foredraget har kommet i stand fordi Kragerø bibliotek i samarbeid med Høgskolen i Telemark (HiT), Litteraturhuset i Skien (LiS) og Rjukan bibliotek har inngått en avtale med formål å bidra til systematisk forskningsformidling i hele Telemark, basert på forskere som er tilknyttet HiT. Dette er et prøveprosjekt i 2014. Avhengig av de forskjellige temaens aktualitet og publikumsinteresse under arrangementene vil samarbeidspartnerne evaluere om samarbeidet samarbeidet skal fortsette videre neste år.

Vel møtt til biblioteket torsdag 6. mars.

 

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image