Førpremiere på «Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa» på Den store kinodagen lørdag.

Oppdatert av: stein ove sannes (30.okt.2013)

Lørdag 2. november er det klart for hele Norges kinofest. Publikum kan se hele fire filmer på Kragerø Biograf og det til sterkt redusert pris. Det blir premierefilm og førpremierer samt overraskelser som blant annet boller, brus, kaffe, gratis plakater m.v., Filmene som vises på Kragerø Biograf er «Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa», «Fly 3D», «Thor 2 – 3D» og «2 Guns».

Den store kinodagen er alltid populær på Kragerø Biograf med godt besøk og som vanlig må man tidlig opp denne dagen. For den første filmen som vises er «Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa». Billetter kan selvsagt kjøpes på nettet http://www.filmweb.no/kragerokino/

Solan, Ludvig og Reodor er tilbake. Det nærmer seg jul, og Flåklypa Tidene-redaktør Frimand Pløsen har lovet bygda snø. Når Ludvig ønsker seg det samme, så er ikke oppfinner Reodor Felgen vanskelig å overtale til å bygge verdens kraftigste snømaskin. Men så forsvinner Reodor, og så forsvinner snømaskinen, og da må Solan og Ludvig stelle i stand til jul alene. Hvis de rekker det, etter å ha reddet Flåklypa fra verdens verste snøstorm. For å tukle med naturen. Det er farlig det.

Fra en verden over "Biler" kommer Disneys "Fly", en spenningsfylt 3D animert eventyrkomedie med Dusty, et propellfly som drømmer om å konkurrere som et jagerfly. Videre vises Marvels' "Thor: The Dark World" som er fortsettelsen på historien om Thor, the Mighty Avenger, som nå kjemper for å redde Jorden og de ni Rikene fra en mystisk fiende som er eldre en Universet selv. Også denne er i 3D-format.  I «2 Guns» møter vi Oscarvinneren Denzel Washington og Mark Wahlberg som leder an i denne eksplosive actionthrilleren hvor vi følger to undercover-agenter fra forskjellige byråer som blir tvunget på flukt sammen. Men det er et problem; ingen av dem vet at den andre også er føderal agent.

      

 

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image