Flott foredrag med himmeljegerne på Kragerø biblotek.

Oppdatert av: stein ove sannes (12.jul.2017)

Brødrene Simen og Lars Martin bedre kjent som himmeljegerne holdt Tirsdag kveld foredrag i et fullsatt Kragerø bibliotek.

Publikum fikk høre om ekspedisjonene Simen, Lars Martin og etter hvert flere har vært med på, samt oppturer og nedturer under ekspedisjonene. Stikkord er mestring, vennskap, utfordring og samhold.

Utdrag fra Nettsiden:
Himmeljegerne er et prosjekt der to brødre, den ene Simen psykisk utviklingshemmet, gjennomførte en skiekspedisjon på 43 mil på ski mellom Cambridge Bay og Gjoa Haven i Nordvest-passasjen.

I august 2014 fikk de med seg Simens bestevenn Mads med downs-syndrom, podagra(leddgikt) samt blind på det ene øyet, på en 3 ukers kanoekspedisjon i Yukon, Canada.

I april 2016 la gutta ut på en ny ekspedisjon. Denne gangen har de med 2 gjester med spesielle behov/muligheter på 5 dagers skisekspedisjon i Jotunheimen, Norge.