Direkteoverføring av The Phantom of the Opera på Kragerø Biograf søndag

Oppdatert av: stein ove sannes (09.sep.2015)

Første digitale konsertoverføring på Kragerø Biograf. Visningen finner sted søndag 2. oktober fra kl. 19.30 og varer i tre timer.

Billetter kan bestilles på kinoens hjemmeside;  http://www.filmweb.no/kragerokino/ eller direkte i billettluka i kinoens åpningstider
Forestillingen er en liveoverføring av 25.års jubileumsforestilling av verdens lengst - og mestspillende musical, The Phantom of the Opera i Royal Albert Hall, London.

Dette er tidenes største musical, The Phantom of the Opera er sett av over 100 millioner mennesker i 27 land på 14 forskjellige språk. Forestillingene går nå i London, New York, Budapest, Las Vegas og Kyoto.
25 år jubileet feires altså med en konsertversjon i Royal Albert Hall, og vil bli den største og mest ambisiøse Phantom of the Opera oppsettingen noensinne.

Det virker som publikum aldri får nok av denne gripende kjærlighetshistorie. Et deformert geni har tatt bolig under et berømt operahus i Paris. Der påvirker han den uskyldige korjenta Christine Daae, som tror denne "Musikkens engel" er sendt av hennes døde far. Når hun møter igjen barndomskjæresten, begynner et farlig sjalusidrama.Stemmen hans lokker korjenta Christine. Den har påvirket det uvanlige talentet hennes fra de mørke skyggene i det berømte operahuset hun kaller hjemmet sitt. Bare ballettens kunstneriske leder, Madame Giry, vet at Christines mystiske "Musikkens engel" egentlig er The Phantom, et deformert musikalsk geni som vandrer gjennom operahuset og sprer frykt blant de som bor og arbeider der.

Den hissige divaen La Carlotta slutter midt i kostymeprøvene før selskapets nyeste oppsetning. Den nye ledelsen har ikke noe valg. De må skyve Christine fram i rampelyset. Hennes fjetrende opptreden på premieren fengsler både publikum og The Phantom. Han bestemmer seg for å gjøre sin protesjé til operahusets neste store stjerne. Men han er ikke den eneste som beundrer den unge sopranen. Christine blir oppvartet av barndomskjæresten som nå er teatrets rike beskytter, adelsmannen Raoul de Chagny.
Hun er betatt av sin mystiske veileder, men Christine er unektelig mer tiltrukket av flotte Raoul. Dette gjør The Phantom rasende, og han setter i scene et sluttoppgjør preget av sydende lidenskap, heftig sjalusi og altoppslukende kjærlighet. De skjebnedømte elskerne presses til et punkt der det ikke finnes noen vei tilbake.

Mer info om forestillingen finner du her: http://www.filmweb.no/multimedia/archive/00223/Phanton_of_the_Oper_223913a.ppt