Den store kinodagen

Oppdatert av: Ruben Tveiten (04.nov.2015)

Programmet er klart for den store kinodagen. Fem filmer, hvorav tre førpremierer, og noe godt på kjøpet!

Program for den Store kinodagen førstkommende lørdag er klart.  Hele tre familiefilmer og to svært aktuelle og nye filmer for alle andre. Julekongen – Full rustning, Snoopy & Charlie Brown i 3D, Hotel Transylvania i 3D, Black Mass med Johnny Deep og til slutt James Bond – Spectre. I tillegg til filmene blir det gotterier, boller, kaker, brus, kaffe og gratis plakater fra årets filmer. Det er førpremiere på Julekongen, Snoopy og Black Mass.


JULEKONGEN: Mira er dypt bekymret. Julen står for døren og familien har rotet det så til økonomisk at de knapt har råd til julepynt. Mens Mira gjør sitt beste for å prøve å skape litt julestemning, bruker storebroren all sin tid på å drømme om prinsesse Eiril i Ridderdalen.

SNOOPY OG CHARLIE BROWN: Charlie Brown, Snoopy og resten av den sjarmerende Knøttene-gjengen gjør sin lerretsdebut, i det nyeste av 3D-teknologi. Snoopy, verdens mest elskede beagle - og flygeress - tar til vingene for å forfølge sin erkefiende "Den Røde Baron", -mens hans bestevenn, Charlie Brown, begynner sin egen episke reise.

HOTELL TRANSYLVANIA 2: Drac og gjengen er tilbake på helt nye monstereventyr i Sony Pictures' "Hotell Transylvania 2". Alt ser ut til å gå strykende på Hotell Transylvania. Dracula har omsider løsnet på sine strenge "kun monstre"-regler, og har nå åpnet dørene for vanlige mennesker også. Men bak stengte kister er Drac bekymret for sitt nusselige barnebarn, Dennis, som er halvt menneske og halvt vampyr.


BLACK MASS: Sør i Boston på 1970 tallet overtaler FBI agenten John Connolly (Edgerton) den irske gangsteren Jimmy Bulger (Depp) til å samarbeide med FBI for å eliminere deres felles fiende, den italienske mafiaen. Filmen forteller historien om denne spesielle alliansen, som spant ut av kontroll og lot Bulger operere på siden av loven og makten hans eskalerte til han ble den mest fryktede gangsteren i Boston og en av de farligste i USAs historie.

JAMES BOND - SPECTRE: En kryptisk melding fra Bond's fortid sender ham på et oppdrag som tar han til Mexico City og til slutt Roma hvor han infiltrerer et hemmelig møte for å avdekke den lyssky organisasjon kjent som SPECTRE.

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image