De glade 60-årene i Meierigalleriet

Oppdatert av: stein ove sannes (12.nov.2010)

Tirsdag 16.november kl.16.30 kan man få et humoristisk møte med ”De glade 60-årene” i Meierigalleriet på Kragerø bibliotek.

Da kommer forfatteren av boka, Per Johnny Thoresen fra Skåtøy, og forteller om hvordan denne boka ble en realitet og utgitt på Commentum forlag i slutten av september. I pressemeldingen som da ble sendt ut, skriver forlaget:
”De gode gamle 60-årene var tiden før dataspillene tok over, det var tiden da barna måtte bruke fantasien og sysselsette seg selv. Det gode, gamle folkevettet rådet. Man hadde ikke så mange lover og forskrifter å forholde seg til, så det ble en del utrolige sprell som skildres i denne boken. ”
Thoresen har tidligere holdt foredrag på biblioteket om fiskerliv i skjærgården og om Krikken under krigen. Han er levende opptatt av lokalhistorie og har snakket mye med eldre mennesker og slik tilegnet seg mye kunnskap om tidligere tider. Mange vil nok ha lest hans artikler i Historieglimt.
60-årene kjenner Per Johnny fra egen oppvekst, han er født i 1953, men det er ikke alt i boka er selvopplevd. Thoresen vil komme inn på dette og hvordan han har samlet episoder som nok mange kan kjenne seg igjen i og more seg over. Vi får høre utdrag fra boka, og det blir også mulig å kjøpe den med hilsen fra forfatteren. Publikum ønskes velkommen til en munter og nostalgisk time i Meierigalleriet denne ettermiddagen.

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image