Brannsikringsseminar i Risør 6. desember

Oppdatert av: stein ove sannes (01.des.2016)

Tirsdag 6. desember er det duket for Breidablikkseminar i Risør. Kulturarvsbedriften Disen Kolonial arrangerer i samarbeid med byantikvaren et seminar i Risør som har brannsikring av trehusmiljøer som tema. Seminaret er ment for huseiere og næringsdrivere og andre som er interessert i brannsikring av eldre bebyggelse.

Påmelding innen 30. november!

Hus brenner. Ofte i julen. Særlig trehus. Byer brenner. Særlig tette trehusmiljøer. Brannen i Lærdal 18. januar 2014 var en katastrofe. Hvordan hindrer vi at det skjer igjen? Brann er den største trusselen mot fredet og verneverdig bebyggelse i Norge. Hvert år går verdifulle bygninger tapt i brann. Hvordan skal vi sikre Sørlandets vakre trehusmiljøer uten at vi skjemmer dem? Hva gjør offentlige myndig­heter og hva kan du selv som huseier eller næringsdrivende?

I seminaret "I Fyr og Flamme. Om brannsikring av Sørlandets tette trehusmiljøer" 6. desember ser vi nærmere på hva skånsom brannsikring innebærer. For deg som huseier og for huset du bor i. Seminaret holdes på Risør Rådhus, fra 14 til 19.

Med oss i programmet har vi blandt andre Petter Vinje Svendsen og Rune Vårdal Paulsen fra Østre Agder Brannvesen, sivilarkitekt MNAL Hans Olaf Aanensen, driftsleder Nils Magne Håkegård på Vest-Agder-museet i Kristiansand, ordfører i Lærdal kommune Jan Geir Solheim og antikvar og teknisk rådgiver Andre Erik Korsaksel fra Byantikvaren i Oslo.

Bindende påmelding skjer til sjur.harby@ disenkolonial.no eller på 488 97 714 innen 30. november. Vennligst oppgi adresse for faktura ved påmelding.

Program og mer informasjon finnes her: http://www.disenkolonial.no/userfiles/files/161206-Breidablikk-Ifyrogflamme-program.pdf

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image