Blomster og markeringer i forbindelse med terroraksjonen 22. juli tas vare på

Oppdatert av: Mette Ofstad (03.aug.2011)

Også Kragerø kommune vil ta initiativ til å ta vare på blomsterhilsener, kort, gjenstander og andre hilsninger som er lagt ned ved ankeret på Per Hanssons plass i anledning tragedien på Utøya og i Oslo. Kondolanseprotokollen vil fortsatt ligge ute til og med fredag denne uka.

Kommunen vil starte arbeidet med å fjerne blomstene og andre gjenstander torsdag morgen.  Blomstene vil bli kompostert.  Alle kort, gjenstander og andre hilsninger blir også tatt vare på og sendt til Riksarkivet.  Selv om blomstene, lysene og gjenstandene fjernes, vil det fortsatt være anledning til å legge ned friske blomster og hilsninger ved ankeret. Det samme gjelder lystenning.

Som nevnt vil kondolanseprotokollen som ligger ute i rådhusets lobby, være tilgjengelig til og med fredag denne uka.