Blir det siste uke med vinterskole på Jomfruland?

Oppdatert av: Mette Ofstad (09.sep.2015)

- Det er åpent i Jomfrulandsrenna, men samtidig er det drivis ved Korset, slik at taxibåtene ikke blir satt inn i trafikk ennå. Det er Fjordbåtselskapet som avgjør når de kan kjøre igjen, sier rektor Trygve Børresen, som sammen med skolesjef May Britt Vatn Bergstad besøkte de åtte elevene på vinterskolen på Jomfruland sist uke. Her har de for tiden all sin undervisning.

Den dagen da rektor og skolesjef var på besøk var hele øya og i særdeleshet Jomfrulandsveien dekket av speilblank holke, så isen lå både på vann og på land. De åtte elevene satte stor pris på å få "fremmed" besøk, og skolesjefen på sin side fikk et innblikk i hvordan en klasse med elever på alle trinn fra 1. - 7. fungerte. Fra tirsdag vil også lærer Marit Gregersen få en datamaskin med mobilt bredbånd, slik at elevene kan benytte den felles skoleplattformen Fronter og nettet forøvrig.

- Vi kjører foreløpig hele uker og ser på situasjonen fra uke til uke, sier rektor Trygve Børresen. Han kan også fortelle at Fjordbåtselskapet hver fredag etter klokken 12 opplyser om hvordan det ligger an med isen ute i skjærgården på hjemmesiden sin. Den interesserte vil her kunne følge med på siste nytt når det gjelder issituasjonen.

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image