Besøk fritidsmessa i Hallen lørdag!

Oppdatert av: Mette Ofstad (09.sep.2015)

Lørdag 14. september er dagen da lag og foreninger presenterer seg for kragerøborgerne. Da vil lavvoer og gocarter, sjakkbrikker så store som dverger, kanoer og turngruppe og judoshow, husflid, kor og førstehjelp - for å nevne noe - møte publikum i Kragerøhallen. Rockekonsert blir det også!

Målet med messen er å vise hva som finnes på fritidsfronten i Kragerø.  Det er  Kragerø frivilligsentral, Folkehjelpa Kragerø og Kragerø kommune ved Enhet for kompetanse og integrering og Enhet for kultur som står som arrangør av arrangementet. Det oppfordres til å ta med familien. De forskjellige lagene har stands, og det legges opp til at den beste standen kåres til vinner og blir premiert. Angie Hammer & The nails har rockekonsert, og det blir oppvisning av blant annet turngruppa og utøvere fra Judoklubben.

For folk som ønsker å gjøre seg bedre kjent med de forskjellige fritidstilbudene i kommunen, er dette en god anledning til å  få servert en rekke tilbud på samme sted. Messa åpner klokka 11.00 og varer til klokka 16.00. Det er lagt opp som et familiearrangement, så her er det bare å troppe opp både store og små. Det er gratis inngang.

Forarbeidet til messa har vært omfattende. Det har blitt sendt ut invitasjoner til ca. 100 lag og foreninger. 28 av disse stiller på messa og har fått tildelt egen plass. Premiering blir det også, og det er publikum som kan stemme inn vinneren til en "publikumspris" som er på 5000 kroner.

Arrangørene håper å kunne arrangere en lignende fritidsmesse årlig. Med over 100 lag og foreninger i kommunen skulle grunnlaget så absolutt være tilstede.

Les detaljert program her.

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image