Babysang for småbarnsforeldre med barn under 2 år

Kragerø kulturskole tilbyr åtte-ukers babysangkurs for grupper av de aller minste. "Musikk i livets begynnelse" vil foregå på biblioteket og vil være et sted for gode musikalske opplevelser.

Kulturskolen ønsker å samle småbarnsforeldre for å synge, danse og leke med musikk, sammen med barna sine.

Foreldre blir minnet på sanger de en gang kunne, samtidig som de får mulighet til å lære nye sanger og leker som kan brukes sammen med barnet hjemme. Både kjente og mindre kjente sanger synges, glade og triste sanger, søvndyssende sanger og sanger som gir ny energi! Dette er ingen sangøvelse, men et sted for gode musikalske opplevelser.

Vi har i første omgang planer om å sette i gang en gruppe fra 0 – 6 mnd, og en gruppe fra 6 til 12 mnd og evt. 1 – 2 år. De to første gruppene på formiddagen, de ”eldre” på ettermiddagen.

Kom og bli inspirert!
Lærer for dette tilbudet er Annika Westgård fra Kragerø. Hun fullfører i år sin mastergrad i musikkpedagogikk og har jobbet spesielt med dette emnet.

Her gjelder først til mølla.Hvert kurs varer i åtte uker og koster 500 kr. Timene er av 40 min. varighet og kommer til å foregå på Kragerø bibliotek fra 31. aug. Søknadskjema til Kulturskolen finner du her.