Kartsiden

Oppdatert av: Adam Moen (09.sep.2015)

Kragerø kommunes kartside på internett inneholder grunnkart med eiendomsgrenser, flybilder, plandata med tilhørende bestemmelser, ledningskart og en mengde informasjon knyttet til bygninger og eiendommer.


Ved hjelp av søkemuligheter som adresse, eiendom, stedsnavn, skoler, barnehager, kultur osv. kan kartutsnitt hentes fram. Kartløsningen gir også mulighet til å konstruere linjer, sirkler og figurer, supplere kartet med tekst, måle avstander og arealer m.m. Kartutsnittet kan så skrives ut eller kopieres inn i et dokument.

Første gang kartløsningen åpnes får man spørsmål om å laste ned Adobe SVG viewer. Dette er et gratis program som gir bedre grafikk og målestokkriktig utskrift. Vi anbefaler sterkt at dette programmet lastes ned. Første gang du åpner kartsiden får du automatisk et valg om nedlasting av vieweren.

Brukerveiledning for hvordan du installerer vieweren finner du her.
Merk at fremgangsmåten kan variere litt utifra operativsystemet du har installert på PCen!

Brukerveiledning for kartløsningen finner du ved å trykke på spørsmålstegnet oppe til høyre på kartsiden.Viktig informasjon


Det tas forbehold om at det kan forekomme feil på kartet, bla. gjelder dette eiendomsgrenser, bygninger, ledninger/kabler, kummer m.m.

 

Kartsiden
(Denne linken bringer deg til en ny side med kartløsningen)
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image