Arbeidet med oppstarten av Kragerø Kunstskole er i full gang.

Oppdatert av: Kjersti Thomassen (09.sep.2015)

Kunstskolen åpner høsten 2012 og mye skal på plass til den tid.

Anna Stina Næss tok over jobben som prosjektleder etter Lise Bottolfs i desember og har ikke manglet arbeidsoppgaver siden oppstart. Kragerø Kunstskole gikk da over i en ny fase. Med godkjenning på plass stupte prosjektleder inni jobben med praktisk tilrettelegging for oppstarten av kunstskolen. Kunstskolen åpner høsten 2012 og mye skal på plass til den tid. Renovasjon av Munch’n, markedsføring for å skaffe studenter og lærere med mer står på gjøremålslisten. Næss blir begeistret på Kragerø sine vegne og kommunen skal ha ros for at de har tatt fatt i ideen som ble sådd for flere år tilbake! Det er mange kommuner der lokalbefolkningen lanserer ideer, men ikke alle griper tak og legger til rette slik Kragerø synlig har gjort med denne ideen. Det viser en kommune med takhøyde og interesse for initiativ og den markedsføringen er særdeles god for byen.  Prosjektleder har stor tro på at denne skolen vil ha positive ringvirkninger for Kragerø som helårsby. 40 studenter med kunstneriske evner på vinterstid vil trolig merkes godt!