Årets yrkesmesse

Oppdatert av: stein ove sannes (22.aug.2017)

Onsdag 31. oktober arrangerte tiendeklassene den årlige yrkesmessa. Yrkesmessa ved Sannidal ungdomsskole er et arrangement som har foregått i flere år, og som gir skolen et positivt særpreg.

 Advokat

Tolv ulike yrker var representert. I forkant jobbet elevene aktivt for å finne kontaktpersoner som kunne være representanter for de ulike yrkene, og som hadde anledning til å stille opp på messa på kvelden.

 Bartender.

Elevene hadde i forbindelse med dette arrangementet en gylden anledning til å vise sider av seg selv som ikke alltid kommer fram i den vanlige skoledagen. Jobbingen i forkant av messa blir fort noe hektisk, men når dørene går opp for kvelden, er alt under kontroll.

   Kripos

8. og 9. klassene kom på besøk sammen med foreldre og foresatte. De fylte ut skjema om de ulike yrkene og sugde til seg kunnskap som vil  komme dem til gode, når de senere skal stå som arrangører av messa og selv skal velge yrke.

 Førskolelærer

Tilbakemeldingene fra elevene etter messa er svært gode. 10. trinn er fornøyd med seg selv og innsatsen. Det eneste de beklager, er at tida går altfor fort.

 Forsvaret

 Journalist.

Tekst: Øivind Andersen, rådgiver.       Bilder: Trond Stensvold

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image