Åpent møte om seniornett på Senior'n

Oppdatert av: Ruben Tveiten (28.apr.2016)

Har du en pc eller et nettbrett som du ikke får brukt, eller kan du litt, og skulle gjerne lært mer? Ta turen til Senior`n på Røde Korshuset tirsdag 3. mai, kl. 12.00, og hør Joop Cuppen fra Seniornett Norge fortelle om organisasjonen og hvordan vi i Kragerø kan danne vår egen lokale seniornettgruppe.

Seniornett Norge er en frivillig organisasjon og har siden starten i 1997 jobbet for å inkludere seniorene i den digitale hverdagen. Data får en viktigere og viktigere plass i samfunnet, og store grupper opplever at de faller utenfor. Både i arbeidslivet, i det sosiale livet og i den praktiske hverdagen kreves det i dag at man mestrer data.

Seniornett Norge har lokale grupper over hele landet.

Hensikten med å starte opp en lokal seniornettgruppe er å skape en arena for aldersgruppen fra ca. 55 år og oppover, som enten ikke er digitale eller som synes det er utfordrende å skulle oppdatere seg på egenhånd. - Mange har kanskje skaffet seg pc, nettbrett eller smarttelefon, men synes det er vanskelig å komme i gang med, eller fullt ut å kunne nyttiggjøre seg, den nye teknologien.

Vi får besøk av Joop Cuppen som kommer for å fortelle om hvem Seniornett Norge er, og hva de holder på med. Han vil også snakke om hvordan man kan starte opp en lokal seniornettgruppe. – Over hele landet holder lokale grupper kurs i bruk av data og internett. Gruppene fungerer også som møteplasser for seniorer, som utveksler erfaringer og holder hverandre oppdatert på det medlemmene i gruppa har behov for å lære.

Dette informasjonsmøtet holdes for å se om det er stemning for å danne en slik gruppe her i Kragerø.

Sted: Røde Kors - huset, Bråteveien 30

Tid:3. mai, kl. 12.00.