Åpent møte om Kystvannet i Telemark

Oppdatert av: stein ove sannes (09.sep.2015)

21. mai inviteres det til åpent møte der du kan være med å gi dine innspill til arbeidet med å bedre vannkvaliteten. Møtet avholdes kl. 18.00 på Quality Hotel & Resort Skjærgården i Langesund og er åpent for alle som ønsker å komme.

Hvordan bedre forholdene for brukerinteressene i Ytre Oslofjord/Telemarkskysten i forhold til vannkvalitet? Hva er de største utfordringene våre for god vannkvalitet?

Det vil bli gitt informasjon om arbeidet og hovedutfordringene for kystvannet i Ytre Oslofjord/Telemarkskysten. Vi håper både organisasjoner, foreninger og enkeltpersoner vil møte opp for å diskutere kystvannet.

På møtet vil det bli holdt en orientering om foreløpig miljøstatus og utfordringer. I tillegg blir det diskusjoner i små grupper, om hvilke utfordringer vi har i arbeidet med godt kystvann i Telemark.

Arrangør: Prosjektområde Ytre Oslofjord, vannområdene Kragerøvassdraget og Skien-/Grenlandsfjordene og Telemark fylkeskommune.

Påmelding og kontaktperson

Påmelding og eventuelle spørsmål om møtet rettes til prosjektleder for Ytre Oslofjord Petter Torgersen, pettor1@ostfoldfk.no eller telefon 926 35 615

Påmeldingsfrist 15.mai.