ÅPEN HALL - moro for mange!

Nå blir det fart og moro i Kragerø-hallen fem lørdager framover på kveldstid. Her kan ungdom treffe ungdom. Utstyr til en rekke aktiviteter er tilgjengelig. - Velkommen, sier Kragerø ungdomsråd til all ungdom fra 7. klasse til og med fylte 17 år.

Det skal være et gratis og rusfritt arrangement og det skal foregå i Kragerøhallen. I første omgang er planen å ha åpent fem lørdagskvelder:  16.03, 23.03, 06.04, 13.04. og 20.04 fra kl. 1900-2230. Hallen skal være en inkluderende og uformell arena, uavhengig av ferdigheter og uten krav om å prestere noe. Alle skal få mulighet til å delta og utvikle seg. Det skal være mulighet til sosialt samvær og fysisk aktivitet. Ønsket er at ungdommene skal styre aktivitetene selv, men med tilsyn av voksne personer. Samarbeid med lag og foreninger står derfor sentralt da de stiller som vakter.

Norsk folkehjelp vil være tilstede hver kveld. De vil bistå med veiledning om førstehjelp. De vil også bistå med transport etter arrangementet mot en liten egenandel.

Kragerø videregående skole låner ut utstyr som fotball, håndball, basket og volleyball mm. og to elever fra 3.klasse idrettslinja vil være tilstede for å være behjelpelig med å igangsette og tilrettelegge for aktivitet i hallen. Kragerø bibliotek låner bort diverse bordspill. Videre er det håp om at Kragerøhåndballen holder kiosken åpen under alle disse kveldene.

Initiativtakerne håper ungdommen møter opp for å treffe andre, leke med ball, spille spill, sjekke stemninga eller rett og slett bare henge. Det blir litt å gjøre for noen og en hver.

Ta med godt humør og møt opp! er oppfordringen fra arrangørene som ser frem til noen timer med fart og moro i Kragerø hallen. Håpet er at det møter masse flott ungdom fra Kragerø!

Det er Kragerø kommune ved SLT koordinator, Folkehelse-koordinator og Barnefattigdoms koordinator i samarbeid med Kragerø Ungdomsråd og frivillige lag og organisasjoner som starter opp tilbudet ÅPEN HALL.