Tredjeklassingene synger våren inn!

Tradisjonen tro synger alle kommunens tredjeklassinger våren inn på Jens Lauerssøns plass (Lilletorvet) torsdag 26. mai kl. 11.00. Jobber du i sentrum og velger å bruke matpausen din til en tur til det hyggelige amfiet ved Blindtarmen, får du med deg dette trivelige årlige innslaget!

Vårkonserten med tredjeklassingene er et av innslagene i kommunens "Perlerad" som er den lokale Kulturskatten. Her legges det opp til forskjellige tiltak for de aller fleste klassetrinnene hvert eneste år. Femteklassingene har historisk vandring, 6. klassingene har bygdetundag på Sannidal bygdetun, 1. - 4. klasse har verdens bokdag osv.

Årets kull av tredjeklassinger består av 110 elever som samles ved hjelp av buss, apostlenes hester, taxibåt osv for å synge et knippe vårsanger sammen. De har øvd i sine respektive klasser, har øving i forkant i Amfiet på Kragerø barne- og ungdomsskole, og samles så til felles dyst på Jens Lauerssøns plass torsdag 26. mai kl. 11.00. Konserten varer en knapp halvtime. Deretter er elevene invitert på "brillekino", dvs. digital filmopplevelse som må sees gjennom 3D-briller. Det blir med andre ord en opplevelsesrik dag for både 3. klassingene og også for publikum som møter opp for å høre på velkjente vårlige sanger.